Sarah El Haouari

Jacquelien heeft mij enorm geholpen. Dankzij haar heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen en kan ik door met de borstvoeding. Pijnvrij! Daar ben ik haar dankbaar voor.

Ze heeft kennis van zaken op het gebied van houding en techniek, maar weet je ook mentaal gerust te stellen en te motiveren. Ze is verder erg open minded, denkt met je mee en wijst niet met het vingertje. Echt een prettig persoon! Een aanrader!

Danny de Beer

Tess had veel last van reflux, dronk kort aan de borst en niets leek te helpen om dit op te lossen. Tot we via-via in contact kwamen we in contact met Jacquelien.
Jacquelien kwam bij ons op bezoek en gaf een aantal bruikbare tips en adviezen die we direct konden toepassen. Tess dronk langer en had veel minder last van de reflux.
Na afloop ontvingen wij nog uitgebreid verslag waar we alles rustig konden nalezen. Ook nog een telefonische afspraak gehad, om te kijken of alles goed ging.

Bijzonder vriendelijk en geduldig. Kortom; aanrader!

Ne ararsan var burda

Zeer deskundig en betrokken hulp gekregen.

Angelique Smits

Nadat wij op zeer korte termijn een consult aan huis konden inplannen heeft Jacquelien ons enorm geholpen met wat probleempjes waar wij tegen aanliepen met onze dochter. Door middel van duidelijke adviezen en geduld konden deze probleempjes direct verholpen worden, een verademing voor ons als ouders. Wij hebben het consult als zeer prettig ervaren met een professional die de tijd voor zowel ouder als kind neemt.

Amy Staal

Jacquelien was ongelofelijk fijn om begeleiding van te krijgen als lactatiekundige. Ze reageert supersnel, begripvol voor de situatie en maakt snel tijd vrij voor de situatie. Door haar ondersteuning waren we vlug vd spruw af en is de rust thuis weer terug en door met borstvoeding.

Lieke de Leijer

Jacquelien is een erg fijne Lactatiekundige die ons erg goed geholpen heeft. We konden heel snel met haar afspreken en we hebben fijne duidelijke adviezen gekregen. Ook na het consult kan je met je vragen bij haar terecht zowel via de app als via de telefoon. De follow up een week na het consult is ook erg prettig. Kortom een hele goede prettige ervaring!

Justyna Maniak

Jacquelien helped us in a fast and professional way. Empathic and dedicated person. If only any women could have such a person beside her... THANK YOU JACQUELIEN AGAIN for your huge support!!!

Jacqueline De Wit

Jacquelien heeft ons heel goed geholpen. Ze was heel snel beschikbaar voor een consult aan huis (de volgende dag) en kijkt mee vanuit wat het beste voor zowel kindje als moeder is. Ze heeft een heel uitgebreid advies gegeven en ons daarmee verder geholpen. Ook na het consult was ze zeer behulpzaam, goed bereikbaar en zeer professioneel. Dank voor al je hulp en adviezen Jacquelien!

xjennle Le

Super fijn geholpen! Erg deskundig mee gekeken en meteen super goed advies gekregen waardoor het nu super gaat, ook word er de tijd voor je genomen voor het consult, tijdens en na het consult! Zeker een aanrader!!

Marjolein Oudhof

Ik kon snel een afspraak maken en Jacquelien heeft goed meegekeken en bruikbare adviezen gegeven. Ook kreeg ik een uitgebreid verslag van de observatie en de adviezen. Het is ook prettig naderhand nog telefonisch te kunnen bespreken hoe het gaat. Deze praktijk is zeker aan te raden!

Sarina Van Hintum

Ik kan echt met al mijn vragen bij haar terecht. Word echt geluisterd naar je en ik heb veel tips gekregen waar ik wat mee kan.

Christian Vasiliu

Jacquelien is heel professioneel en hulpvaardig. Een aanrader !

A Z

Na uitleg waar ik tegen aan liep, al snel een huisbezoek kunnen plannen. Jacquelien kwam rustig en professioneel over. Had echt de aandacht voor ons en het probleem. Goede en bruikbare tips en handvatten ontvangen. Na het huisbezoek ook nog een paar keer telefonisch contact gehad om te bekijken hoe het nadien is gegaan. Dit allen als zeer prettig ervaren.